Bericht van de voorzitter

Het jaar is alweer een poosje bezig, maar ons tennisjaar gaat nu pas weer beginnen. De afgelopen weken was spelen niet altijd mogelijk vanwege het winterse weer, maar met het voorjaar in aantocht en de mooie verlichting, komen de avonden dat u kunt spelen er al weer aan.

Begin april begint de voorjaarscompetitie, de vrijdagavond zit helemaal vol, op zaterdag hebben we 10 teams en de zondag is met alle jeugd competities en een aantal senioren teams lekker gevuld.

Op 30 maart organiseren we, samen met Burgersdijk Tennis, een Open dag. Het begint om 13:30 en loopt vanaf 16:00 over in het Openingstoernooi. Menno Verboom, onze parktrainer, organiseert voor kinderen en volwassenen, die interesse hebben om te gaan tennissen, een aantal clinics. Mensen kunnen kennis maken met alles wat ons park te bieden heeft, eventueel een aantal proeflessen boeken of gebruik maken van de aanbieding en lid worden.

Heeft u mensen in uw omgeving die interesse hebben om te gaan tennissen, neem ze mee. Aan het einde van de dag worden er een aantal leuke prijzen verloot onder de bezoekers.

’s Avonds trappen we het seizoen af met het Openingstoernooi. Dit toernooi mede georganiseerd door Garage Schelleboom, is de start van het tennisseizoen. Mocht u het nog niet gedaan hebben, schrijf u dan in, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Het komende tennisjaar hebben we weer volop activiteiten gepland, binnenkort vindt u de jaarkalender op de website of op onze Facebookpagina.

De dames van de ledenadministratie hebben inmiddels de nieuwe pasjes voor 2019 ontvangen, ze zullen deze de komende weken uitreiken, houdt u onze Facebookpagina in de gaten voor de data en tijden.

Tenslotte nog een aantal weetjes over onze vereniging:
        We sluiten het jaar 2018 af met een positief financieel resultaat
        We hebben een stabiel ledenaantal van rond de 600 leden
        Sinds 2018 zijn we één van de groenste sportverenigingen van Zuid-Holland
        2019 wordt het jaar van de jeugd, vanuit de jeugdcommissie en het bestuur zullen we ons best doen om het onze jongste leden nog beter naar het zin te maken.

Verder werken we hard aan een nieuwe website, dit om u nog beter te kunnen informeren.

Tennis ze de komende weken,
Remco Hill, voorzitter