Jeugd

Als je lid wordt van VT de Hoek dan ontvang je een eigen pasje als bewijs dat je lid bent. Op dit pasje staat je foto en lidnummer van de KNLTB, dit is de Nederlandse Tennisbond. Dit pasje heb je nodig als je vrij wil tennissen. Hiermee kun je afhangen via het digitale afhangbord. Je mag alleen vrij spelen als je een baan hebt afgehangen, zodat iedereen weet welke banen bezet zijn en hoe lang. Lid worden moet vanaf het seizoen dat je 7 jaar word,

Wil je tennislessen volgen dan kan dat. Menno Verboom is onze parktrainer en werkt voor Burgersdijktennis. Via de site van Burgersdijktennis kun je je opgeven voor tennislessen.

Ben of was je nog geen 6 jaar bij het begin van het tennis seizoen, dan kun je ook voorbereidend tennislessen volgen. Je hoeft dan geen lid te zijn van VT de Hoek, maar mag dan ook geen gebruik maken van de tennisbanen. Wel mag je tennissen op de minibaan en gebruik maken van de oefenmuur. Ook voor deze lessen schrijf je in via de site van Burgersdijktennis.

Je bent ook altijd van harte welkom om competitie te spelen bij VT de Hoek. Meer informatie vind je op de site onder tenniskids-worldtour. Heb je nog vragen neem dan contact op met de jeugdcommissie.