Nieuws uit het clubhuis

Matchpointnieuws van Peet

In ons clubhuis Matchpoint proberen wij er altijd voor te zorgen dat het aan niets ontbreekt voor een gezellige en sportieve competitie.

Buiten een heerlijk kopje koffie, een lekker wijntje en een goed glas bier verzorgen we heerlijke kleine gerechten of een lekkere tapasschotel. Wil je als team gebruik maken van een tapasschotel bestel deze dan van te voren aan de bar. Mocht je nog andere leuke ideeën hebben laat het even weten.

Op vrijdag kun je met je team na een week hard gewerkt te hebben aanschuiven voor een heerlijke maaltijd, lekker makkelijk en gezellig om daarna met genoeg energie aan je wedstrijd te beginnen.

Op de zaterdag kun je na de wedstrijden en een borrel met je tegenstander, gezellig blijven eten met je team, we hebben verschillende vaste gerechten op het menu staan en elke week een specialiteit en een huisgemaakt schepgerecht zoals nasi, bami of spaghetti. Voor de kids hebben we ook altijd wat lekkers.

Op zondag beginnen we wat vroeger, de eerste wedstrijden beginnen al om 09.00 uur, we zorgen dan ook voor een heerlijke lunch met diverse pistolets, de lekkere tosti’s en de welbekende patat.

Enkele van de vaste gerechten op de kaart zijn een satéschotel, biefstuk met frites en salade en een overheerlijke kipsalon (sla, komkommer, huisgemaakte knoflooksaus, frites, kipfilet en gesmolten kaas). Verder zijn er pistolets verkrijgbaar met vers gemaakte tonijnsalade en eiersalade. Het broodje hamburger en broodje bal met pindasaus staan natuurlijk ook op de kaart.

Wil je op een doordeweekse dag of in het weekend met een groepje eten op de tennis, laat het even weten, gezellig, kan altijd.