Seizoen tennis

Wintertennis

Tijdens het winter seizoen is het mogelijk voor niet-leden van VT de Hoek om gebruikt te maken van wintertennis. Voor Er kan dan tijdens de openingstijden van het park onbeperkt gebruik gemaakt worden van de beschikbare banen op het park (niet tijdens evenementen).

Aanmelden voor de Wintertennis kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.  Het Wintertennis geldt voor 1 seizoen en voor de betaling van de bijdrage ontvangt u een factuur. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van de aanmelding. Deze bevestiging dient u bij u te hebben als u gebruik maakt van het park. Indien bij controle deze bevestiging niet getoond kan worden zal alsnog de losse baanhuur in rekening worden gebracht.

Let op; Wintertennis is geen lidmaatschap. Het wordt niet automatisch verlengd voor het volgende winterseizoen en geeft geen toegang en stemrecht in de Algemene Ledenvergadering.

Zomertennis

Tijdens de weken van de zomervakantie van de basisscholen in Hoek van Holland is het mogelijk voor niet-leden van VT de Hoek om gebruik te maken van Zomertennis. Er kan dan tijdens de openingstijden van het tennispark onbeperkt gebruik gemaakt worden van de beschikbare banen op het park (niet tijdens evenementen).

Aanmelden  voor het Zomertennis kan door het inschrijfformulier in te vullen. Het lidmaatschap geldt voor 1 seizoen en voor de betaling van de bijdrage ontvangt u een factuur. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging van de aanmelding. Deze bevestiging dient u bij u te hebben als u gebruik maakt van het park. Indien bij controle deze bevestiging niet getoond kan worden zal alsnog de losse baanhuur in rekening worden gebracht.

Let op; deze passe-partout is geen lidmaatschap. Het wordt niet automatisch verlengd voor het volgende zomerseizoen en geeft geen toegang en stemrecht in de Algemene Ledenvergadering.