Tennislessen

Burgersdijk Tennis
De tennislessen voor de jeugd en senioren worden op ons park verzorgd door Burgersdijk Tennis. Om lessen te kunnen volgen dien je lid te zijn van VT de Hoek (met uitzondering van voorbereidend tennis). De parktrainer van VT de Hoek is Menno Verboom.

Er zijn verschillende mogelijkheden om tennisles op het park te volgen. Je kunt privéles of groepsles volgen. Ook zijn er diverse leeftijdsgroepen. Speciaal voor de allerkleinsten van 4 tot 6 jaar is er het voorbereidend tennis.

Tenniskids blauw: 4 t/m 6 jaar
Om de kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs kennis te laten maken met de tennissport organiseert Burgersdijk Tennis in samenwerking met VT de Hoek tenniskids blauw op woensdag- en vrijdagmiddag. Hierbij ligt de nadruk op bal- en slagvaardigheid. Juist voor de jongste jeugd is het ontwikkelen van balgevoel van groot belang. Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen deelnemen aan Tenniskids Blauw. Je hoeft hiervoor niet lid te zijn van de vereniging. Deze lessen worden gegeven in groepen van minimaal 8 personen.
Er zijn altijd rackets en speciale tennisballen beschikbaar. Omdat het kind niet lid hoeft te zijn van de vereniging, kan het verder geen gebruik maken van de tennisbanen om vrij te spelen.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor tennisles via de site van Burgersdijk tennis. Je vindt via deze link automatisch het aanbod van tennislessen op onze vereniging